Herroepingsrecht

HERROEPINGSRECHT RESTAURANT DA VINCI

Ruilen en retourneren

Bij restaurantdavinci.nl is het mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren, mits het bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat u onderaan deze pagina kunt downloaden. We stellen het op prijs als u tevens een mail stuurt naar info@restaurantdavinci.nl als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Het artikel kan retour gestuurd worden naar:

Restaurant Da Vinci

Havenstraat 27

6051 CS Maasbracht

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Producten die snel kunnen bederven of verouderen zijn hiervan uitgezonderd. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, stuurt u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar Restaurant Da Vinci. De verzendkosten van terugsturen zijn voor uw rekening.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via mail info@restaurantdavinci.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is. U dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen dat onderaan deze pagina te downloaden is.

 

Datum: februari 2024

Herroepingsformulier

Reserveren

DD dash MM dash JJJJ