De vinoteca is de trots van Petro Kools, sommelier en Meestergastheer. In deze wijnkamer diep in het hart van Da Vinci ligt een collectie van ruim 1000 verschillende wijnen uit de hele wereld die sinds de opening van Da Vinci in 1993 door Petro verzameld zijn. De wijnen in de vinoteca vormen de bron voor de wijnkaart van Da Vinci en voor de wijnen die in het wijnarrangement worden opgenomen.

Eenkennig zijn we niet, in de vinoteca liggen zowel wijnen uit de klassieke wijnlanden als de minder voor de hand liggende landen. Van zeer betaalbaar tot de absolute wereldtop, we verrassen u altijd met iets bijzonders. Kenmerkend voor onze wijnen is dat ze karakter hebben, de wijnen zijn als het ware voorzien van het handschrift van de wijnmaker.

Extra trots zijn we op het grote assortiment wijnen uit Nederlands en Belgisch Limburg. Het zijn er ruim 30, variërend van stil tot mousserend. Naast de reguliere wijnen op de kaart zijn er altijd meer dan 10 wijnen per glas beschikbaar en daarnaast is er nog de selectie van ‘aanbevolen wijnen’ voor een extra aantrekkelijke prijs. Alle wijnen uit de vinoteca kunnen ook voor thuis worden aangeschaft.

  • Alliance