Meesterlijke Gastvrijheid bij restaurant Da Vinci
Meesterlijke Gastvrijheid bij restaurant Da Vinci
Zo gaan wij om met de voorschriften rondom de bestrijding van het coronavirus
Versie 29 september 2020

Geachte gast,
In verband met de bestrijding van het coronavirus gaat het bij Da Vinci tijdelijk net wat anders dan u van ons gewend bent.
Vanzelfsprekend ontvangen we u conform de veiligheids- en hygiënevoorschriften van de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio, waarbij de anderhalvemeter-voorschriften in acht worden genomen.
Binnen deze voorschriften verwennen we u nog steeds met Meesterlijke gastvrijheid, maar dan in wat aangepaste vorm. Hieronder zetten we voor u op een rijtje wat er anders is, wat u van ons kunt verwachten en wat we van u verwachten.
Onze doelstelling is om er samen met u een mooie middag of avond van te maken, met respect voor elkaar en waarin er over en weer vertrouwen is. Samen sterk en samen snel weer terug naar de ‘gewone’ wereld.
Want alleen samen krijgen we corona onder controle!
Met Q-linaire groet,
SVH Meesterkok Margo Reuten & SVH Meestergastheer Petro Kools en team Da Vinci

Algemeen
• Door de ruime opzet van ons restaurant kunnen wij u heel goed van dienst zijn met in achtneming van de anderhalvemeter-regels en zorgen we ervoor dat het maximum aantal gasten niet wordt overschreden.
• Om tussen de tafels minimaal 1,5 meter ruimte te creëren, hebben we de tafels meer verspreid over het restaurant en zijn ze ook in de aperitiefruimte geplaatst.
• Op diverse plaatsen zijn tijdelijke (lage) afscheidingen tussen de tafels gemaakt die tevens dienen als afzet/bijzettafel.
• De huidige regelgeving schrijft voor dat u om uiterlijk 22.00 uur ons restaurant moet hebben verlaten.
• Onze openingstijden zijn daarop aangepast en zijn als volgt: Woensdag, donderdag en vrijdag: binnenkomst tussen 12.00 en 19.00 uur; Zaterdag binnenkomst tussen 16.00 en 19.00 uur; Zondag binnenkomst tussen 12.00 en 19.00 uur. In alle gevallen nemen we uiterlijk om 22.00 uur afscheid van u.
• Wilt u uitgebreid en zonder haast tafelen, reserveert u dan voor een tijdstip zoveel mogelijk aan het begin van de middag (lunch) of aan het einde van de middag (diner).
• Als u reserveert of binnenkomt om 19.00 uur dan kunt u maximaal 4 gangen bestellen (à la carte of menu). Dit in verband met het verplichte sluitingstijdstip van 22.00 uur.
• Bij binnenkomst vóór ca. 18.30 uur heeft u de mogelijkheid om meer dan 4 en maximaal 6 gangen te bestellen (à la carte of menu).
• We desinfecteren deurknoppen en andere items die vaak aangeraakt worden met grote regelmaat.
• Onze medewerkers blijven thuis als ze verkouden zijn of klachten hebben die op corona kunnen wijzen. We verwachten hetzelfde van u en uw tafelgenoten.