Meesterlijke Gastvrijheid bij restaurant Da Vinci

Geachte gast,
Na de verplichte sluiting rond het bestrijden van het coronavirus hebben wij per 1 juni 2020 weer de deuren geopend.
Vanzelfsprekend ontvangen we u conform de veiligheids- en hygiënevoorschriften van de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio, waarbij de anderhalvemeter-voorschriften in acht worden genomen. En omdat alles daardoor tijdelijk anders dan anders is, zetten we voor u op een rijtje wat er verandert, wat u van ons kunt verwachten en wat we van u verwachten.
Kort gezegd verwennen we u nog steeds met Meesterlijke gastvrijheid, maar dan in wat aangepaste vorm, met wat minder contactmomenten en met wat meer afstand dan anders. Alle onderstaande veranderingen zijn tijdelijk en zijn afhankelijk van de voorschriften van de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio en kunnen aan verandering onderhevig zijn.
Onze doelstelling is om er samen met u een mooie middag of avond van te maken, met respect voor elkaar en waarin er over en weer vertrouwen is. Samen sterk en samen snel weer terug naar de ‘gewone’ wereld.
Want alleen samen krijgen we corona onder controle!
Met Q-linaire groet,
SVH Meesterkok Margo Reuten & SVH Meestergastheer Petro Kools en team Da Vinci
Algemeen
• Door de ruime opzet van ons restaurant kunnen wij u heel goed van dienst zijn met in achtneming van de anderhalvemeter-regels en zorgen we ervoor dat het maximum aantal gasten niet wordt overschreden.
• We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot onze gasten, tenzij u aangeeft dat wij dichterbij mogen komen.
• Om tussen de tafels minimaal 1,5 meter ruimte te creëren, hebben we de tafels meer verspreid over het restaurant en zijn ze ook in de aperitiefruimte geplaatst.
• Op diverse plaatsen zijn tijdelijke (lage) afscheidingen tussen de tafels gemaakt die tevens dienen als afzet/bijzettafel.
• We desinfecteren deurknoppen en andere items die vaak aangeraakt worden met grote regelmaat.
• Onze medewerkers blijven thuis als ze verkouden zijn of klachten hebben die op corona kunnen wijzen.
• Onze openingstijden zijn als volgt: Lunch binnenkomst tussen 12.00 en 13.30 uur; uiterlijk om 17.00 uur nemen we afscheid van u. Diner binnenkomst tussen 18.00 en 19.30 uur; uiterlijk om 24.00 uur nemen we afscheid van u. Zondag binnenkomst tussen 12.00 en 19.00 uur; uiterlijk om 24.00 uur nemen we afscheid van u.
• In juli zijn we op maandag extra open voor het diner.
• We zijn de hele zomer geopend, er is geen vakantiesluiting.
• We stellen het op prijs als u online reserveert.
2
Uw reservering
• Volgens de regelgeving dienen gezelschappen vanaf drie personen op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te zitten, tenzij ze een gezamenlijke huishouding voeren of een groep van jongeren onder de 18 zijn. Bij uw reservering gaan we ervan uit dat u m.b.t. dit punt uw eigen verantwoordelijkheid neemt en de samenstelling van uw gezelschap naar waarheid opgeeft.
• Mocht u vlak voor uw komst de door het RIVM aangegeven ziektesymptomen m.b.t. corona opmerken dan verwelkomen wij u graag op een ander moment.
• Reserveert u voor een arrangement (zoals het Q-Linair arrangement, het Geniet-arrangement of het Cool-arrangement), wilt u dit dan bij de reservering aangeven?
Ontvangst
• We ontvangen u nog even hartelijk, maar laten de handdruk achterwege.
• U hangt uw jas zelf op in de tijdelijke garderobe.
• U ontsmet uw handen bij de speciaal daarvoor bestemde zuil door u uw handen onder de dispenser te houden zonder in contact te komen met de dispenser.
• U wordt direct begeleid naar uw tafel, waar u van uw aperitief geniet. De voormalige aperitief/loungeruimten zijn i.v.m. de anderhalvemeter-regels nu tijdelijk als restaurant in gebruik.
Menu
• We presenteren de menukaart op papier dat na uw vertrek wordt vernietigd.
• U heeft de keuze uit onze à la carte kaart en Margo’s Meesterlijk menu tot maximaal 6 gangen.
• De kwaliteit van ons assortiment blijft zoals u gewend bent, mogelijk voeren we enkele wijzigingen of beperkingen op de menukaart door.
Aan tafel
• Wij bespreken met u of u wenst dat wij 1,5 meter afstand houden bij het inzetten van borden, indekken van bestek, serveren van glazen, etc..
• Brood, boter en olijfolie staat al op tafel.
• De tafels zijn tijdelijk anders opgedekt, maar nog steeds in Da Vinci-stijl.
• Ook onze serveermethodes en serveertechnieken worden tijdelijk aangepast, maar eveneens op het niveau zoals u dat van ons gewend bent.
• Op tafel treft u iets minder bestek aan. Aan de hand van uw menukeuze wordt het nodige extra bestek op tafel geplaatst. Afhankelijk van uw wensen dekken wij dit bestek in of voorziet u uzelf na onze instructie van het desbetreffende bestek.
• Uitleg van gerechten, wijnen en onze gezellige babbel met u zullen blijven, wellicht iets adequater.
Wijnen en overige dranken
• Mineraalwater wordt eenmalig ingeschonken, waarna u uzelf voorziet van mineraalwater.
• In principe serveren we geen wijnarrangementen, maar enkel flessen en glazen wijn. Dit doen we om het aantal contactmomenten met u te beperken. Mocht u toch een wijnarrangement wensen, dan voldoen we aan uw vraag.
• Kiest u voor een fles uit onze riante wijnkaart, dan openen wij de fles en schenken uw wijn in. Het glas zullen we in gepaste stijl aanreiken, waarna u uzelf voorziet van wijn uit de fles.
• Kiest u voor glazen wijn, dan schenken wij de glazen in het zicht voor u in vanaf onze bijzet/afzettafels. Het glas zullen we in gepaste stijl aanreiken.
Restaurant Da Vinci Maasbracht 1 juli 2020